Service Profesional GSM
  Vizitatori: 
Get Adobe Flash player
Decodare Nokia

Decodari la telefoanele Nokia SL3, prin calcularea codului de deblocare si introducerea acestuia din tastatura sau prin cablul USB, nu necesita resetarea telefonului, datele si parametrii telefonului raman intacte.

decodare-nokia

Vizitati-ne la sediu!

Accesorii GSM

La noi puteti comanda sau achizitiona din stoc sau pe baza de comanda accesorii pentru produsele Apple, Iphone5, Iphone4s, Iphone4, Iphone 3G si 3GS, Ipad, Ipod, cabluri de date USB, Incarcatoare auto si de retea, casti cu microfon etc.

accesorii-iphone

Va oferim accesorii pentru telefoane mobile sau smartphone produse de Nokia, Samsung, Blackberry, HTC, LG, Sony sau alte marci, acumulatori originali, carcase sau parti de carcasa, incarcatoare auto sau de retea, folii de protectie pentru ecran, huse diferite modele, cabluri de date etc.

accesorii-nokia

Numai la noi puteti gasi sau comanda acumulatori si accesorii MOMAX. Acumulatorii din gama X-Level sunt recomandati de noi in urma testelor efectuate, avand capacitate mare si cel mai bun raport pret/performanta.

aceesorii-momax

Nu ezitati sa ne CONTACTATI sau sa ne VIZITATI daca aveti intrebari!

Loading
Contact Online

Ne gasiti AICI zilnic intre orele 10.00-18.00 si sambata intre orele 10.00-13.00  sau ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

phone

 0764.21.22.22

 

 0744.22.60.20

 

 Ne puteti contacta si pe mailYahoo Messenger sau ne puteti lasa un e-mail daca nu suntem online.

In pagina de CONTACT ne puteti lasa mesajele dumneavoastra sau puteti pune intrebari la care va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Parteneri

logo_square

Cea mai mare varietate de componente originale la cele mai accesibile preturi, cel mai mare stoc de produse, cea mai performanta platforma online, cea mai rapida livrare.

logo-mobitel

Cel mai bun Service GSM autorizat din Bucuresti, Service Partener.

logo_gsmnet

Componente de calitate la preturi accesibile.

logo_orig-shop

O mare verietate de componente service la preturi foarte bune.