Service Profesional GSM
  Vizitatori: 
Get Adobe Flash player
Oferte

PACHET VODAFONE SIGILAT COMPUS DIN TELEFON SAMSUNG E 1200 + CARTELA VODAFONE CU NUMAR SI 15 EURO CREDIT PENTRU TREI LUNI. . . Pret: 99 Lei !

service-gsm-buzau-pachet-vodafone-e1200TELEFONUL este simplu, se remarca prin calitatea sunetului si durata acumulatorului de 7- 10 zile.
 Pachetul contine Cartela Prepay Vodafone cu extraopţiunea Total 5 gratuită pentru 3 luni, (3000 de minute si SMS-uri in reteaua Vodafone si 75 de minute si SMS-uri nationale...)

Radio-CD Auto

Asiguram servicii de decodare a Radio-CD auto, Radiocasetofoane auto, Magazii de CD pentru majoritatea producatorilor auto, Opel, Ford, Renault, Volkswagen, Audi, BMW, Dacia si pentru majoritatea firmelor ce produc aparatura audio auto, Blaupunkt, Grundig, Becker, Philips, VDO, Delco ,etc. prin generarea codului original de deblocare al aparatului sau anularea codului atunci cand este posibil si numai la cererea clientului.

decodari-radio-auto

Radiocasetofonul auto trebuie deblocat in cazul in care bateria autoturismului a fost indepartata si nu detineti codul de deblocare livrat la cumpararea acestuia.

blaupunkt

Operatia de decodare a radiocasetofoanelor auto se efectueaza la sediul nostru si necesita demontarea acestuia de pe autoturism. Pentru informatii sau intrebari ne puteti contacta.

Va asteptam!

Loading
Contact Online

Ne gasiti AICI zilnic intre orele 10.00-18.00 si sambata intre orele 10.00-13.00  sau ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

phone

 0764.21.22.22

 

 0744.22.60.20

 

 Ne puteti contacta si pe mailYahoo Messenger sau ne puteti lasa un e-mail daca nu suntem online.

In pagina de CONTACT ne puteti lasa mesajele dumneavoastra sau puteti pune intrebari la care va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Parteneri

logo_square

Cea mai mare varietate de componente originale la cele mai accesibile preturi, cel mai mare stoc de produse, cea mai performanta platforma online, cea mai rapida livrare.

logo-mobitel

Cel mai bun Service GSM autorizat din Bucuresti, Service Partener.

logo_gsmnet

Componente de calitate la preturi accesibile.

logo_orig-shop

O mare verietate de componente service la preturi foarte bune.