Service Profesional GSM
  Vizitatori: 
Get Adobe Flash player

Recuperari si Transfer de Date

Daca telefonul mobil nu mai functioneaza, nu mai este detectat de computer prin portul USB si acesta contine date foarte importante pentru dumneavoastra puteti apela la noi pentru recuperarea acestora.

  • Putem recupera date de pe telefoane mobile, smartphone, carduri de memorie, memorii interne, pentru aceasta este nevoie sa aduceti telefonul la noi pentru o diagnosticare gratuita. Se intampla destul de des ca din cauza unei erori sau din graba sa stergeti pozele de pe cardul de memorie sau din memoria interna a telefonului GSM, Smartphone, pentru acest gen de probleme puteti apela la noi pentru recuperarea datelor pierdute.

memorie-interna

  • Un alt caz des intalnit este formatarea accidentala a cardului din aparatul foto din meniul acestuia, pentru aceasta situatie asiguram recuperarea pozelor de pe orice tip de card SD, micro-SD, XD, MMC, Memory Stick Pro Duo etc. Este foarte important modul in care s-a facut formatarea, daca formatarea a fost facuta doar prin Quick Format atunci sunt sanse mari ca pozele sau filmuletele sa poata fi recuperate.

Carduri memorie

atentieESTE FOARTE IMPORTANT SA NU MAI SCRIETI NIMIC PE CARD PENTRU A FI POSIBILA RECUPERAREA DATELOR!

Este indicat sa veniti la noi pentru o diagnosticare gratuita, in urma acestui diagnostic va vom putea spune care sunt sansele de recuperare a datelor si care sunt costurile aferente recuperarii. Recuperam poze, imagini sau fotografii cu orice tip de extensie folosita pentru imagini, fisiere video sau filmari video, contacte, mesaje, notite, documente, in general tot continutul cardului de memorie sau a memoriei interne a telefonului GSM.

transfer-date

De multe ori achizitionand un nou telefon mobil aveti nevoie de datele continute in cel vechi. Va putem asigura transferul de date intre telefoane mobile GSM, Smartphone, Iphone cu pastrarea confidentialitatii asupra serviciului si datelor continute. Transferul se face pe loc, intre terminale sau pe suportul clientului.

Va asteptam la noi!

Loading
Contact Online

Ne gasiti AICI zilnic intre orele 10.00-18.00 si sambata intre orele 10.00-13.00  sau ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

phone

 0764.21.22.22

 

 0744.22.60.20

 

 Ne puteti contacta si pe mailYahoo Messenger sau ne puteti lasa un e-mail daca nu suntem online.

In pagina de CONTACT ne puteti lasa mesajele dumneavoastra sau puteti pune intrebari la care va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Parteneri

logo_square

Cea mai mare varietate de componente originale la cele mai accesibile preturi, cel mai mare stoc de produse, cea mai performanta platforma online, cea mai rapida livrare.

logo-mobitel

Cel mai bun Service GSM autorizat din Bucuresti, Service Partener.

logo_gsmnet

Componente de calitate la preturi accesibile.

logo_orig-shop

O mare verietate de componente service la preturi foarte bune.

Decodare LG

Decodari la toate modelele de telfoane GSM si Smartphone marca LG, prin generarea codului de deblocare si introducerea acestuia din tastatura. Decodarea se face pe loc la sediul nostru.

lg-1

Va asteptam la noi!