Service Profesional GSM
  Vizitatori: 
Get Adobe Flash player
Contact Online

Ne gasiti AICI zilnic intre orele 10.00-18.00 si sambata intre orele 10.00-13.00  sau ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon:

phone0764.21.22.22

 

 0744.22.60.20

 

 Ne puteti contacta si pe mailYahoo Messenger sau ne puteti lasa un e-mail daca nu suntem online.

In pagina de CONTACT ne puteti lasa mesajele dumneavoastra sau puteti pune intrebari la care va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Incarcare Electronica

Va oferim reincarcare electronica cu credit incepand de la 1 Euro pentru Vodafone, 4 Euro la Orange si 5 Euro pentru cartelele Cosmote.Incarcare-electronica La cererea clientilor activam gratuit extraoptiunile dorite de acestia si oferim consultanta privind valabilitatea si costul acestora potrivit cerintelor fiecarui client.

Vizitati-ne la sediu!

Unde ne puteti gasi?

  • Viva Electronic s.r.l., unde suntem? Ne gasiti in Buzau, Str. Col. I. Buzoianu nr.11  Tel. 0764.212.222, 0744.226.020, si oferim reparatii GSM profesionale pentru orice model de telefon GSM, Smartphone, Apple Iphone,  rescriere software, update, decodari, deblocari telefoane GSM, decodari Radiocasetofoane si Radio-CD Auto, magazii CD, service GPS, update  software si reparatii hardware, Recuperari de date din telefoane GSM defecte, transfer de date intre terminale cu acelasi sistem de operare sau cu sisteme de operare diferite, service aparatura electronica digitala.
Loading
Parteneri

logo_square

Cea mai mare varietate de componente originale la cele mai accesibile preturi, cel mai mare stoc de produse, cea mai performanta platforma online, cea mai rapida livrare.

logo-mobitel

Cel mai bun Service GSM autorizat din Bucuresti, Service Partener.

logo_gsmnet

Componente de calitate la preturi accesibile.

logo_orig-shop

O mare verietate de componente service la preturi foarte bune.

Decodare LG

Decodari la toate modelele de telfoane GSM si Smartphone marca LG, prin generarea codului de deblocare si introducerea acestuia din tastatura. Decodarea se face pe loc la sediul nostru.

lg-1

Va asteptam la noi!