Recuperari Date

Recuperari si Transfer de Date

Daca telefonul mobil nu mai functioneaza, nu mai este detectat de computer prin portul USB si acesta contine date foarte importante pentru dumneavoastra puteti apela la noi pentru recuperarea acestora.

  • Putem recupera date de pe telefoane mobile, smartphone, carduri de memorie, memorii interne, pentru aceasta este nevoie sa aduceti telefonul la noi pentru o diagnosticare gratuita. Se intampla destul de des ca din cauza unei erori sau din graba sa stergeti pozele de pe cardul de memorie sau din memoria interna a telefonului GSM, Smartphone, pentru acest gen de probleme puteti apela la noi pentru recuperarea datelor pierdute.

memorie-interna

  • Un alt caz des intalnit este formatarea accidentala a cardului din aparatul foto din meniul acestuia, pentru aceasta situatie asiguram recuperarea pozelor de pe orice tip de card SD, micro-SD, XD, MMC, Memory Stick Pro Duo etc. Este foarte important modul in care s-a facut formatarea, daca formatarea a fost facuta doar prin Quick Format atunci sunt sanse mari ca pozele sau filmuletele sa poata fi recuperate.

Carduri memorie

atentieESTE FOARTE IMPORTANT SA NU MAI SCRIETI NIMIC PE CARD PENTRU A FI POSIBILA RECUPERAREA DATELOR!

Este indicat sa veniti la noi pentru o diagnosticare gratuita, in urma acestui diagnostic va vom putea spune care sunt sansele de recuperare a datelor si care sunt costurile aferente recuperarii. Recuperam poze, imagini sau fotografii cu orice tip de extensie folosita pentru imagini, fisiere video sau filmari video, contacte, mesaje, notite, documente, in general tot continutul cardului de memorie sau a memoriei interne a telefonului GSM.

transfer-date

De multe ori achizitionand un nou telefon mobil aveti nevoie de datele continute in cel vechi. Va putem asigura transferul de date intre telefoane mobile GSM, Smartphone, Iphone cu pastrarea confidentialitatii asupra serviciului si datelor continute. Transferul se face pe loc, intre terminale sau pe suportul clientului.

Va asteptam la noi!